Datum: 27-10-2021 - 00:14
07
apr
'19
Druk bezocht 'Beers & Tulips' festival van Como & Co in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Druk bezocht 'Beers & Tulips' festival van Como & Co. (foto's)

Op zaterdag 6 april 2019 organiseerde Como & Co aan het Oosterduinse meer in samenwerking met de Scheldebrouwerij voor de vierde keer het gratis festival Beers & Tulips. Een uniek en ook dit jaar weer druk bezocht festival waarbij de lekkerste speciaalbieren en de trots van de Bollenstreek 'de vers, gekleurde, ruikende bloemen' hand in hand gingen....

Maar liefst zeven brouwerijen tapten hun meest speciale biertjes waaronder de Queen Bee van The Sisters Brewery, Duivelseiland van Mokums Mout, El Dorado van Brouwerij Pronck en Mo Phi van Big Belly Brewing en de Strandgaper van de Scheldebrouwerij.

Er waren ook verschillende lekkere biertjes van de echte Noordwijkerhoutse brouwer de 'Beste Maten Brouwerij & Bierkwartier' met de Nachtbraker, Dauwtrapper, Fabian witbier en de Herrieschopper. Een lekkere hap is natuurlijk net zo belangrijk als een biertje en daar zorgden Oyo Burger maar Como & Co zelf ook voor. 

Verschillende muziekacts waaronder Kaal & Kammen maakten het festival op deze helaas toch wat bewolkte dag compleet en voor de kids stond er een leuk springkussen klaar. Het terrein aan het Oosterduinsemeer was ook dit jaar weer omgetoverd tot een ware bloemenzee waarbij alle zintuigen werden geprikkeld. (zie foto's)

Het werd uiteindelijk een heel gezellige festivaldag voor de vele bezoekers uit Noordwijkerhout en uit de regio. Het evenement duurde tot 21.00 uur en daarna ging binnen bij Como & Co de afterparty van start met Radio de Koperen Hond en aan het eind van de avond (of iets eerder) konden de bezoekers met een goed gevoel weer huiswaarts keren.

Foto's BON.