Datum: 02-06-2020 - 15:28
06
apr
'19
85 oldtimers maken toerrit door de Bollenstreek. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

85 oldtimers maken toerrit door de Bollenstreek. (foto's)

Zaterdagmorgen stonden er maar liefst rond de 85 oldtimers te pronken op de Brink, om van hieruit onder bewolkte maar droge weersomstandigheden een toerrit door de bloeiende Bollenstreek te gaan maken. Vanaf 10:30 uur werd er verzameld en tot het vertrek rond 11:30 uur konden de bewonderaars de blinkende bolides bekijken. De file van oldtimers reed....

via de Langevelderweg het dorp uit om vervolgens de beide boulevards van Noordwijk aan te doen. Via de Voorstraat van Noordwijk-Binnen reden ze dwars door de wijk Boechorst waar het publiek ze tussen 12:00 uur en 12:30 uur in de Boechorsthof de oldtimers rustig kon bekijken.

De toerrit werd vervolgd via de boulevard van Katwijk naar het einddoel in Rijnsburg. Bij het kassengebied Kloosterschuur werden de voertuigen rond 13:30 uur ontvangen door de organisatie van 'Kom in de Kas' waar ze, naast de opengestelde kassen en bedrijven, nogmaals bekeken konden worden.

Organisator René van Houten, van deze jaarlijkse toertocht voor oldtimers die bekend staat als de KOM IN DE KA(R)S, was helemaal in zijn nopjes met de grote opkomst van deelnemers. Kijk voor meer info op www.liefdesopleeftijd.nl.

Foto's BON.