Datum: 06-12-2021 - 00:56

   

04
apr
'19
Workshop in de 'Week van de overgang' in Noordwijk en Noordwijkerhout.
Geschreven door Angélique van der Zijden en Karin Wiebenga-Neelen

Workshop in de 'Week van de overgang'.

Ben jij vrouw tussen de 45 en 60 jaar? Heb je onverklaarbare klachten, voel je je soms onmachtig of ben je de regie gevoelsmatig kwijt, dan zou het kunnen zijn dat je in de overgang bent. Weet je dat de overgang niet alleen maar stoppen met menstrueren is of opvliegers hebben? Het is een hele nieuwe fase die je ingaat! En natuurlijk is het niet alleen maar...

dat je straks niet meer vruchtbaar bent en ouder wordt. Het is véél meer. Het is ook een transitiefase die je in gaat. Wij vinden het belangrijk dat elke vrouw hiervan op de hoogte is en we willen het graag net zo makkelijk bespreekbaar maken als bijvoorbeeld de puberteit (ook dat is zo’n transformerende fase). Met alle leuke en minder leuke dingen die erbij horen.

Daarvoor is het belangrijk dat je jezelf informeert, dat je met andere vrouwen (en mannen) erover praat, inzichten opdoet over jezelf en dat je je eigen plan trekt, zodat je aan de andere kant van de transitie weet, ziet, voelt en gehoord hebt wat je te doen staat! Nieuwsgierig naar ons en onze informatie? Kom naar onze interactieve workshop in het kader van de Week van de Overgang.

Wij, Angélique van der Zijden en Karin Wiebenga-Neelen, zijn ervaringsdeskundige en coach. We zijn van het kenniscentrum Overgang Bollenstreek/Leiden, waar jij als vrouw terecht kunt met je vragen over de overgang. Wij willen dat vrouwen zelf de regie nemen op gezond en vitaal ouder worden.

Het is van groot belang om die transformatie van de overgang goed te benutten en te zien hoe jij daarmee de kwaliteit van je leven kunt verbeteren. We ondersteunen je om actief op zoek te gaan naar wat jou helpt om gezond en vitaal in én na de overgang te zijn.

Voor wie is de workshop: Voor alle vrouwen die meer willen weten & ervaringen willen delen
Datum: woensdag 10 april van 19.00 – 21.30 uur
Locatie: Bubbels Beach, Kon. Astridboulevard 101, 2202 BD Noordwijk (op het strand)
Kosten: 5 euro voor koffie en thee
Graag opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.