Datum: 13-08-2020 - 01:57
05
apr
'19
Spullen gezocht voor Koningsmarkt Scouting Bosgeest in Noordwijkerhout.
Geschreven door Scouting Bosgeest

Spullen gezocht voor Koningsmarkt Scouting Bosgeest.

Ze zijn er maar druk mee bij Scouting Bosgeest. De jaarlijkse Koningsmarkt is al goed zichtbaar in het clubhuis, de gesorteerde en geprijsde spullen stapelen zich op. Maar er zijn nog veel meer spullen nodig om de kramen te vullen. Met de opbrengst kunnen ze de contributie zo laag mogelijk houden en het onderhoud van het clubhuis bekostigen...

Ruim uw schuur of zolder op en laat uw spullen ophalen. 

U kunt een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0252-373625 voor het maken van een afspraak. Scouts komen de ingepakte spullen graag bij u ophalen. Het ophalen vindt plaats op de zaterdagen tussen 23 februari en 20 april.

Op de site van de Bosgeest kunt u alle info vinden om uw spulletjes te laten ophalen of zelf te brengen. Kijk daarvoor op https://www.bosgeest.nl/koningsmarkt.

Wist u dat ze op de Koningsmarkt ook lekkere (stroop)wafels verkopen en er leuke activiteiten zijn voor kinderen en volwassenen? U bent van harte welkom om op 27 april rond te komen snuffelen.

Foto BON. Poster Scouting Bosgeest.