03
apr
'19
Drinkebroeders 33 jaar 'Actie voor Alpe d’Huzes': Genoten van een heerlijke High Tea. (foto's)
Geschreven door Drinkebroeders

Drinkebroeders 33 jaar 'Actie voor Alpe d’Huzes': Genoten van een heerlijke High Tea. (foto's)

De Drinkebroeders hebben afgelopen zondag een heerlijke High Tea georganiseerd ten bate van de Alpe d´Huzes. Een gezellig beschikbaar gestelde locatie was gevonden bij de speeltuinvereniging Bijdorp in Sassenheim. Diversen hebben hun kookkunsten vrijwillig willen tonen. De meeste heerlijke hapjes kwamen op tafel. De High Tea bestond uit 4 gangen...

waarvan de eerste twee hartig en de laatste twee zoet. Gerechten als smaakvolle voorjaarsquiche, prachtig gestapelde sandwiches en worteltjes taart met daarop een niet van echt te onderscheiden worteltje. Natuurlijk mocht een scone met clotted cream en jam niet ontbreken. Iedere gang had een andere thee, die met de smaak aansloot bij de gerechten.

Maar het oog wil ook wat. Naast de mooie opmaak van de gerechten, was ook de entourage helemaal in passende High Tea sferen gemaakt. Hiervoor kunt u het beste de foto´s bekijken. Angelique Beijk heeft vele materialen tot haar beschikking, dus mocht u belangstelling hebben, kunt u altijd even contact met haar zoeken.

Alle bezoekers van de High Tea hadden een kaartje gekocht voor deze gezellige middag. Door sponsoring zijn de kosten laag. Het levert weer een leuk bedrag extra in de pot voor de Alpe d´Huzes.

ATTENTIE:

• De bollenstreek is al prachtig, boek een vaartochtje tussen de bollen (link Varen tussen de Bollen)

• Flessenactie. Doneer uw lege flessen statiegeld aan de Alpe d’Huzes. Bij de Albert Heijn in Noordwijkerhout staat een donatie-box. (zie laatste foto)

Foto's Drinkebroeders.