Datum: 13-08-2020 - 09:57
01
apr
'19
Hakuna Matata zoekt deelnemers voor de musical ´JC 2.0´.
Geschreven door Stichting Hakuna Matata uit De Zilk

Hakuna Matata zoekt deelnemers voor de musical ´JC 2.0´.

Stichting Hakuna Matata uit De Zilk is bekend van de vele musicals die zij in kerken van de Duin- en Bollenstreek al vanaf 1995 opvoert. De bekendste daarvan zijn de musicals Jesus Christ Superstar, Hair, Anatevka, The Sound of Music, Jozefs Droomjas en Prima Donna. Voor de nieuwe musical “JC 2.0” (Jesus Christ 2.0) zoekt Hakuna Matata enthousiaste mensen...

die samen met de andere deelnemers deze mooie, indrukwekkende musical vorm willen geven. De uitvoeringen zullen plaatsvinden op 2, 3 en 4 april 2020 in de Heilig Hartkerk in De Zilk.

De musical “JC 2.0” is gebaseerd op de legendarische rockopera “Jesus Christ Superstar” van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, voor ons bewerkt door Ied van Lierop en Joop Slijkerman. Het verhaal over de laatste weken van het leven van Jezus. In 1995 is deze musical uitgevoerd, ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de Heilig Hartkerk in de Zilk.

Nu, 25 jaar later, gaan we op verzoek van de jubileumcommissie deze prachtige musical nogmaals uitvoeren ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van dezelfde kerk. Nu in een eigentijds jasje. Het eeuwenoude verhaal blijft hetzelfde, maar zou het zo in onze huidige “2.0 maatschappij” passen…?

Wij zoeken enthousiaste mensen die willen zingen en acteren en die zin hebben om samen met de anderen een mooie, onvergetelijke musical neer te zetten. Iedereen vanaf ongeveer 16 jaar is van harte welkom.

Naast deelnemers zijn wij ook op zoek naar vrijwilligers die zich op een andere manier willen inzetten zoals decorbouw, kleding maken, schmink, kappen of allerlei andere hand- en spandiensten.

Ben je geïnteresseerd?
Kom dan naar de informatieavond op maandag 13 mei a.s. om 19.30 uur in de bovenzaal van het parochiehuis (ingang aan de achterzijde) Beeklaan 15 in de Zilk. Op deze avond geven we informatie over de musical, uitvoeringen en repetities (op maandagavond). Om de sfeer te proeven gaan we ook alvast wat zingen/acteren.

Voor meer inlichtingen/informatie www.hakunamatata-dezilk.nl of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..