Datum: 08-12-2021 - 11:33

   

04
apr
'19
Activiteiten in het nieuwe programma van 'de Kletskop' in Noordwijkerhout.
Geschreven door De Kletskop

Activiteit bij 'de Kletskop': paas/lente stukjes maken.

De Lente is nu officieel begonnen en wat is dat toch een heerlijke tijd. Alles wordt weer groen en de bolletjes schieten uit de grond. Graag willen wij de lente bij u in huis brengen, door tijdens deze bijeenkomst op woensdag 10 april een mooi paas / lente stuk te maken. U heeft keuze uit 2 voorbeelden die u die middag kunt gaan maken. De keuze hoeft u niet ...

van te voren op te geven. Wel is het noodzakelijk dat u zich opgeeft vanwege de inkopen die wij moeten doen. We hebben voor maximaal 50 mensen plek die een mooi stuk kunnen maken. Dus wacht niet te lang en geef u snel op!

Deze middag op 10 april van 13.30 uur tot 16.00 uur is in het Victorhuis, nabij de st. Victorkerk. De kosten voor deze middag zijn € 10,-. Wilt u echter wel komen, maar geen stuk maken dan kan dat natuurlijk ook. Dan betaalt u het normale entree van € 5,-.

U kunt zich opgeven bij:
Adri Verhart tel: 0252-375185 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Maria Beelen tel: 0252-370735 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Graag tot dan!!!
Werkgroep de Kletskop.