Datum: 19-01-2020 - 09:55
27
mrt
'19
Drinkebroeders 33 jaar 'Actie voor Alpe d’Huzes': Varen tussen de bollen.
Geschreven door Drinkebroeders

Drinkebroeders 33 jaar 'Actie voor Alpe d’Huzes': Varen tussen de bollen.

Het Drinkebroeders Alpe d´Huzes team nodigt u graag uit om een keertje met hen mee te varen. Alle zondagen in april organiseren zij een heerlijk Hollandse ervaring tussen de bloembollenvelden op een van hun open boten. Er kunnen ongeveer 12 personen per boot en ze hebben 4 boten. Het is mogelijk om een complete boot te boeken, of u kunt individueel een reservering maken...

U vertrekt vanaf de kade tegenover NH Hotels Leeuwenhorst en vervolgens vaart u met een ervaren kapitein dwars door de bloeiende bollenvelden van onze mooie bollenstreek.

Uw kapitein zal u meenemen naar de geschiedenis van onze streek en wat meer vertellen over het telen van bloembollen in het algemeen.

Ondertussen gaat u aan boord verwend worden met typisch Hollandse hapjes en drankjes. De afvaart is elke zondag in April om 15.00 uur. Rond 17.00 uur bent u weer terug bij de opstapplek. 

Kosten voor deze geheel verzorgde vaartocht is 25 euro per persoon, hiervan is 15 euro geheel voor de Alpe d’Huzes voor onderzoek in de strijd tegen kanker.

Voor boekingen kunt u contact opnemen met Patrick Weijers tel. 06-22508230 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Drinkebroeders hopen u te mogen begroeten op één van de unieke vaartochten.

Foto PR