Datum: 18-01-2022 - 17:11
26
mrt
'19
Achterban van vier Noordwijkerhoutse verenigingen brengen € 6.554 bij elkaar voor de clubkas.
Geschreven door Vriendenloterij

Achterban van vier Noordwijkerhoutse verenigingen brengen € 6.554 bij elkaar voor de clubkas.

Een mooie opsteker voor vier verenigingen in Noordwijkerhout. Dankzij hun achterban kwam er bij deze clubs in 2018, € 6.554,- extra binnen in de clubkas. De achterban steunt haar vereniging door specifiek voor deze club mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder lot waarmee zij meespelen, gaat direct naar de clubkas. Opbrengsten worden zoal...

besteed aan een nieuw trainingsveld, een opknapbeurt van een clubhuis en hulp aan jong en oud in de regio. VVSB haalde het hoogste bedrag op, namelijk € 2.491,-. De drie andere verenigingen met een mooi bedrag voor de clubkas zijn: Muziekvereniging St. Jeanne D'arc, Scouting St. Jozef/Emerentiana en T.V. De Boekhorst.

Meespelen voor je eigen club
In Nederland genereren enkele duizenden clubs, verenigingen en stichtingen via de VriendenLoterij extra inkomsten. Zij dragen daarmee bij aan gezondheid en welzijn in hun eigen regio. Dit jaar is er een recordopbrengst van ruim 5,8 miljoen euro uitgekeerd.

De VriendenLoterij is hierdoor een structurele financier voor veel organisaties. Clubs en verenigingen die nog niet aangesloten zijn, kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs.