Datum: 05-07-2020 - 10:04
03
apr
'19
Creatieve workshops en Kidsclub bij 5-jarig bestaan van Stoffig Stel.
Geschreven door Stoffig Stel

Creatieve workshops en Kidsclub bij 5-jarig bestaan van Stoffig Stel.

Voor de komende weken staan er weer een flink aantal leuke creatieve workshops op het programma bij Stoffig Stel Dorpsstraat 48, het wol- en stoffenwinkeltje van Rian Hoogenboom viert dit jaar alweer het 5-jarig bestaan. Vanaf vrijdag 5 april tot en met vrijdag 3 mei kun je deelnemen aan vier verschillende workshops. In de meivakantie is er een Kidsclub....

woensdag 1 Mei en zaterdag 4 Mei. 

De kosten verschillen per workshop. Graag wel even van te voren aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Workshop Stempels maken.
Vrijdagavond 5 April is van 19.00 tot 21.00 uur en kost € 17,00 incl. materiaal. Maak tijdens deze 'I ♥ Holland' workshop je eigen stempels en versier brieven of bestempel kleding met je eigen Amsterdamse huisjes of tulpen design. Onder vakkundige begeleiding van Janneke Verdijk gaan we aan de slag. Meld je gezellig aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij ons in de winkel

Workshop Theekip van landleven.
Zaterdagochtend 6 april van 10.30 tot 12.30 uur kost 19,95 incl. materialen. Je dient voor deze workshop je eigen naaimachine mee te nemen en ook beginnende naaisters kunnen meedoen. Aanmelden graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of in de winkel.

Workshop I love Holland Omslagdoek.
Vrijdagavond 19 April van 19.00 tot 21.00 uur. Kosten € 29,95 (inclusief 6 bollen Durable Double Four) exclusief haaknaald 6. We gaan helemaal in Hollandse stijl Koningsdag tegemoet. Tijdens deze workshop starten we met deze schitterende omslagdoek en zorgen we ervoor dat je thuis lekker verder kunt gaan. Natuurlijk kun je ook voor andere kleuren garens kiezen als je dit een beetje “to much vindt” pakket is tevens bij ons te koop mocht je niet op deze datum kunnen aanschuiven. Aanmelden graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of in de winkel.  

Workshop theepot Beschilderen en Handletteren.
Vrijdag 3 Mei van 19.00 tot 21.00 uur. Kosten zijn 19,95 incl. materiaal en een lekker bakkie koffie/thee. We gaan onder begeleiding van creatieve duizendpoot Monique van de Kamp een theepot beschilderen en voorzien van een mooie tekst. Je kunt er helemaal je eigen draai aan geven denk aan bijv. Blond Amsterdam of boerenbont als thema. Aanmelden graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kidsclub in de meivakantie.
We gaan schattige Alpaca’s maken. Woensdag 1 Mei en zaterdag 4 Mei van 14.00 tot 16.00 uur. Kosten € 7,50 en geschikt vanaf 6 jaar aanmelden graag via de email of in de winkel. 

Foto's BON.