Datum: 22-10-2021 - 04:44
25
mrt
'19
Raamwerk ontvangt flinke donatie van Jansen’s Overseas tijdens Lentefeest.
Geschreven door Zorgboerderij De Hafakker / Raamwerk

Raamwerk ontvangt flinke donatie van Jansen’s Overseas tijdens Lentefeest.

Op zaterdag 23 maart was er een gezellig Lentefeest bij Bloembollenbedrijf Jansen's Overseas in Noordwijkerhout. Zij verkochten die dag onder andere bloembollen op pot en verse tulpen. Bijzonder aan dit vrolijke feest voor jong en oud was dat de opbrengst van de verkoop in zijn geheel door Jansen’s Overseas werd geschonken aan Zorgboerderij de Hafakker van Raamwerk....

Appeltje-eitje, de boerderijwinkel van Zorgboerderij de Hafakker was ook present tijdens het Lentefeest. Zij hadden een kraam vol met zelfgemaakte cadeautjes en verse producten. Tijdens dit uitje voor het hele gezin konden kinderen zich vermaken in de dierenknuffelhoek, zich uitleven op een luchtkussen en zich verwonderen om de kunsten van een goochelaar. 

Het was een heel gezellige dag, die in stijl werd afgesloten met de uitreiking van een cheque van maar liefst 5246 euro voor Zorgboerderij De Hafakker. Zorgboerderij de Hafakker en Raamwerk bedanken Jansen’s Overseas van harte voor deze mooie donatie! De Zorgboerderij zal dit bedrag gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe ponykar, zodat cliënten weer volop kunnen genieten van een ritje door de Bollenstreek!

Klik hier voor een verslag met foto's van het Lentefeest.

Zorgboerderij de Hafakker
Bij de Zorgboerderij werken ongeveer 35 cliënten van Raamwerk. Zij doen veel verschillende klussen, zoals het verzorgen van de dieren, onderhouden van de tuinen, kweken van groenten, opknappen van meubels en het kappen van hout.

Een deel van de cliënten werkt in de boerderijwinkel of op het terras van de Zorgboerderij. Ook zijn er cliënten die rond gaan met een verkoopkar of zorgen voor het onderhoud rondom de boerderij. Daarnaast worden er wekelijks verse koekjes en appeltaarten gebakken.

Boerderijwinkel Appeltje-Eitje en terras
Leuk als u zelf een kijkje komt nemen bij de Zorgboerderij, in onze boerderijwinkel of op het terras. In de winkel kunt u onder andere zelfgekweekte verse groenten, verse eitjes en leuke cadeautjes kopen.

Op het terras, maar ook binnen in de winkel kunt u tegen een vergoeding een kopje thee of koffie drinken en een heerlijk stukje zelfgebakken appeltaart eten. De openingstijden van de Zorgboerderij, boerderijwinkel en het terras zijn: maandag t/m vrijdag: 9.30-15.30 uur.

Foto PR.