Datum: 13-07-2020 - 01:51
18
mrt
'19
NLdoet helpt De Speelakker. (foto´s)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

NLdoet helpt De Speelakker. (foto´s)

Op zaterdag 16 maart 2019 is in De Speelakker in weer en wind hard gewerkt door vrijwilligers van NLdoet. De Noordwijkerhoutse waterspeeltuin gaat eind maart weer open. Om de speeltuin helemaal speelklaar te maken was de hulp van NLdoet zeer welkom. Op 30 maart a.s. gaat waterspeeltuin De Speelakker in Noordwijkerhout open voor een nieuw speelseizoen....

Om de kinderen die straks weer komen spelen goed te kunnen ontvangen, deed De Speelakker net als vorig jaar mee met NLdoet. Een dag lang is keihard gewerkt, in een gelegenheidsteam van NLdoet vrijwilligers, waaronder een stoere afvaardiging van de Dirk Noordwijkerhout, en een aantal vrijwilligers van De Speelakker.

Overal, zowel binnen als buiten, waren vrijwilligers in actie en het resultaat mag er zijn. Zo zijn de speeltoestellen en het tuinhuis schoongemaakt, opgeruimd, aangeveegd en aangeharkt. Ook is de zandspeelplaats onkruidvrij gemaakt en aangevuld met maar liefst 5 kuub zand. Nu kunnen er weer heel veel zandtaartjes gemaakt worden.

Voor wie niet mee kon doen aan NLdoet, er is een herkansing. De Speelakker is voor het nieuwe seizoen namelijk nog dringend op zoek naar versterking van de vrijwilligersploeg. Iedereen die een paar uur in de maand beschikbaar heeft, helpt om ervoor te zorgen dat De Speelakker open kan.

Meer informatie en aanmelding via de website: www.speelakker.nl. Alvast hartelijk bedank. De Speelakker is vanaf 30 maart open. Elke dag, behalve op dinsdag en donderdag, vanaf half 2 tot 5 uur. Kom eens langs, het zal zeker bevallen!