Datum: 16-05-2022 - 21:44
16
mrt
'19
Opnieuw inbraak met veel schade bij Kinderboerderij Dierenhoeve. (foto´s)
Geschreven door Redactie BON

Opnieuw inbraak met veel schade bij Kinderboerderij Dierenhoeve. (foto´s)

Het is bijna voorjaar en dat zorgt bij de meeste mensen altijd voor blije gezichten met de 'hopelijk' mooie dagen in het vooruitzicht, maar bij de Zorg- en kinderboerderij De Dierenhoeve kijkt men ook dit jaar weer met een beetje zorgen naar het beter worden van het weer. Helaas zorgt dat met het lengen van de dagen ieder jaar weer voor overlast....

doordat er mensen zijn die hun handen niet kunnen thuishouden. Afgelopen jaren zorgde dat al voor verschillende vernielingen en inbraken op het terrein van de kinderboerderij, die de vrijwilligers van de Dierenhoeve voor hun kiezen kregen. Het kost deze vereniging daarna dan ook veel geld en werk om alles weer op orde te krijgen. 

Maar blijkbaar heeft daar niet iedereen problemen mee en was het in de nacht van vrijdag op zaterdag weer eens raak. Niet alleen het koffiehuis moest het ontgelden, maar ook bij de boerderij werd er ingebroken. Er wordt gelukkig weinig aan goederen vermist en geld is er überhaupt niet aanwezig op de boerderij.

Helaas is er wel weer veel materiële schade en voor die kosten mag de Dierenhoeve zelf opdraaien. Er kon vannacht gelijk al aangifte gedaan worden bij de politie, want er is in de nacht lammerwacht en daardoor werd de inbraak met vernielingen al snel ontdekt.

Een oproep aan alle wandelaars (met hun honden) op het Bavo-terrein of men een extra rondje langs de Dierenhoeve wil lopen, om zo de boerderij extra in de gaten te houden nu het voorjaar weer in aantocht is. Heeft u informatie over de inbraak die de politie kan helpen bij hun onderzoek, dan verzoeken wij u contact op te nemen via het algemene telefoonnummer van de politie 0900-8844.

Foto's PR.