16
mrt
'19
Vier stoelen draaien voor Jens bij The Blind Auditions van The Voice Kids. (foto's+filmpje optreden)
Geschreven door Redactie BON > Gidie Vogels

Vier stoelen draaien voor Jens bij The Blind Auditions van The Voice Kids. (foto's+filmpje optreden)

Na Guusje Schuit in 2013 en Bart Weijers in 2015, werd er onlangs opnieuw een zangtalent uit Noordwijkerhout/Noordwijk uitgenodigd om mee te doen met The Blind Auditions van het populaire televisieprogramma The Voice Kids van RTL4. Op vrijdagavond 15 maart mocht de 13-jarige Jens Heemskerk zijn zangtalent laten horen aan de vier bekende coaches en aan Nederland....

Met zijn vertolking van het nummer 'In the night' van The weeknd liet hij maar liefst alle vier de stoelen draaien van de coaches Marco Borsato, Ilse de Lange, Anouk en Ali B. Uiteindelijk koos Jens voor Anouk en zien we Jens terug in de knockouts van The Voice Kids, we houden u op de hoogte wanneer daar de uitzending van is.  Klik hier voor het optreden in The Blind Auditions van Jens.

De 13-jarige Jens Heemskerk:
De vrolijke Jens zit op het Teylingen College Leeuwenhorst en heeft in het dagelijkse leven een hele volle agenda. Elke week voetballen en zangles en ook nog één keer per maand een groepszangles. Als Jens moet kiezen tussen voetbal en muziek dan kiest hij voor de muziek.

Hij droomt ervan om zelf Engelstalige nummers uit te brengen, een beetje in de stijl van Bruno Mars. En als dat nog niet genoeg is droomt Jens ook nog eens van een internationale carrière en touren over de hele wereld met zijn eigen band.

Foto's van de tv-uitzending BON.