Datum: 17-05-2022 - 19:16
15
mrt
'19
De Speelakker is bijna open, help mee met de voorbereiding. (zaterdag 16 maart NLdoet)
Geschreven door Redactie BON

De Speelakker is bijna open, help mee met de voorbereiding. (zaterdag 16 maart NLdoet)

Zaterdag 16 maart 2019 doet De Speelakker opnieuw mee aan NLdoet. De Noordwijkerhoutse waterspeeltuin gaat eind maart weer open en kan nog hulp gebruiken bij het speelklaar maken. Op 30 maart gaat waterspeeltuin De Speelakker in Noordwijkerhout open voor een nieuw speelseizoen. In de wintermaanden was de speeltuin gesloten en...

is hard gewerkt aan het onderhoud. Voor de kinderen die straks weer komen spelen is het fijn als de speeltuin, de speeltoestellen en het tuinhuis zijn schoongemaakt, opgeruimd, aangeveegd en aangeharkt. Zo kan er weer een seizoen lang heerlijk gespeeld worden.

Om de speeltuin helemaal speelklaar te maken doet De Speelakker net als vorig jaar mee met NLdoet. Een aantal enthousiaste mensen heeft zich al aangemeld maar we kunnen nog vrijwilligers gebruiken. Men kan zich opgeven via de volgende link, klik hier.

Of kom zaterdag 16 maart naar het tuinhuis van de speeltuin, op Zeereep 1 in Noordwijkerhout. We starten daar om half 10 met een kopje koffie, kennismaken en de klussen verdelen. Er is voor elk wat wils! Tussen de middag pauzeren we voor een heerlijke lunch en we sluiten de dag rond 14:00 uur af met een drankje en een hapje.

En wie niet mee kan doen aan NLdoet, geen probleem. We zijn voor het nieuwe seizoen nog hard op zoek naar versterking van onze vrijwilligersploeg. Meer informatie en aanmelding via onze website: www.speelakker.nl. Alvast hartelijk bedankt!

De Speelakker is vanaf 30 maart open. Elke dag, behalve op dinsdag en donderdag, vanaf half 2 tot 5 uur. Kom eens langs, het zal zeker bevallen!