Datum: 05-08-2020 - 15:47
18
mrt
'19
Wethouders nodigen inwoners van Noordwijkerhout en De Zilk uit voor een gesprek.
Geschreven door > Bron: Gemeente Noordwijk

Wethouders nodigen inwoners van Noordwijkerhout en De Zilk uit voor een gesprek.

Elk collegelid, van de vier wethouders van de nieuwe gemeente Noordwijk, is aanspreekpunt voor een kern. In de komende weken zijn er kernbezoeken voor Noordwijkerhout, De Zilk, Noordwijk Zee en Noordwijk-binnen, georganiseerd. Wethouder Sjaak van den Berg nodigt je uit voor een gesprek op maandag 1 april 2019 in Noordwijkerhout. Wethouder Roberto ter Hark...

nodigt je uit voor een gesprek op dinsdag 9 april 2019 in De Zilk. In Noordwijk-binnen kun je op 21 maart in gesprek met Wethouder Dennis Salman op sportcomplex Duinwetering en in Noordwijk Zee kun je in gesprek met wethouder Henri de Jong op 26 maart in het Radisson Blu Palace Hotel.

Kom vertellen wat voor jou belangrijk is in Noordwijkerhout.
Wethouder Sjaak van den Berg is aanspreekpunt voor de kern Noordwijkerhout. Zijn ontmoeting met Noordwijkerhout is op maandagavond 1 april 2019. In de Witte Kerk. Aanvang 19:30 uur. Hij hoopt betrokken inwoners te ontmoeten die hem vertellen wat zij belangrijk vinden. Wat aandacht behoort te krijgen.

Kom vertellen wat voor jou belangrijk is in De Zilk.
Wethouder Roberto ter Hark is aanspreekpunt voor de kern De Zilk. Zijn ontmoeting met De Zilk is op dinsdagavond 9 april 2019. In de De Duinpan. Aanvang 19:30 uur. Hij hoopt betrokken inwoners te ontmoeten die hem vertellen wat zij belangrijk vinden. Wat aandacht behoort te krijgen.

Wat de samenleving vindt voorop plaatsen
Dat geeft de wethouder een mooi inzicht in wat leeft. Alle collegeleden zullen de komende weken zo’n kernbezoek afleggen. Wat ze te horen krijgen zullen ze gebruiken bij het maken van de keuzen waarvoor ze staan, onder andere bij het opstellen van de Collegeagenda Noordwijk.

Lokale kennis en kunde
Want als er iets de nieuwe aanpak van dit eerste college van de nieuwe gemeente typeert, dan is het wel het streven om alle aandacht te besteden aan wat er leeft in de kernen. Om daarvoor oog te hebben, en, als het even kan samen met de inwoners optrekken om knelpunten op te lossen. Hun kennis en kunde is onontbeerlijk. Niet voor niets is het motto: in de kern van de zaak draait het om jou.