Datum: 02-06-2020 - 09:57
12
mrt
'19
2e Lentefeest met veel activiteiten bij Jansen's Overseas Schippersvaartweg.
Geschreven door Jansen's Overseas

2e Lentefeest met veel activiteiten bij Jansen's Overseas Schippersvaartweg.

Nu de winter weer op zijn einde loopt, kunnen we hopelijk gaan uitkijken naar een heerlijk voorjaar. Bloembollenbedrijf Jansen's Overseas op de Schippersvaartweg heeft de lente al in zijn hoofd en wil dat, na het succes van vorig jaar, opnieuw gaan vieren met het 2e 'Lentefeest' vol met activiteiten op zaterdag 23 maart. Het wordt een uitje voor het hele gezin...

die op deze zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur plaatsvindt. Er is een verkoop van bloembollen op pot (de specialiteit van Jansen's Overseas) en is er ook een pluktuin van tulpen.

Kinderen kunnen ponyrijden, geschminkt worden, zich uitleven op een luchtkussen en zal een goochelaar zijn kunsten gaan vertonen. Natuurlijk kunt u op deze dag genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers. De toegang is gratis en uiteraard ook rolstoelvriendelijk.

Tijdens dit 'Lentefeest' zijn ook de vrijwilligers en cliënten present van boerderijwinkel 'Appeltje Eitje' van de Zorgboerderij De Hafakker van Raamwerk. Zij verwelkomen u met een kraam vol met zelfgemaakte spullen die voor een leuk prijsje te koop zijn.

Bloembollenbedrijf Jansen's Overseas geeft tot slot aan dat de volledige opbrengst van dit 'Lentefeest' als donatie wordt gedaan aan Zorgboerderij De Hafakker van Raamwerk. U bent met uw gezin van harte welkom op zaterdag 23 maart Schippersvaartweg 34 in Noordwijkerhout.