11
mrt
'19
KBO-Noordwijkerhout informatiemiddag: Wat kan een notaris voor senioren betekenen?
Geschreven door KBO Noordwijkerhout

KBO-Noordwijkerhout informatiemiddag: Wat kan een notaris voor senioren betekenen?

De infomiddag van woensdag 20 maart heeft als thema: “Wat kan een notaris voor senioren betekenen?”. Kandidaat-notaris Noëlla van Dijk zal een lezing geven waarin twee onderwerpen belicht worden. Het testament en het levenstestament: Het testament voor de situatie dat u komt te overlijden. Hoe kan men er voor zorgen dat er zo min mogelijk...

erfbelasting verschuldigd wordt. Een levenstestament voor de situatie dat u geestelijk of lichamelijk niet meer in staat bent uw eigen belangen te behartigen. Denk hierbij onder andere aan het vastleggen van bepaalde medische beslissingen, zoals wel/geen euthanasie, behandelverbod en inzage in medisch dossiers.Het zijn geen alle-daagse dingen, maar wel goed om stil te staan bij deze belangrijke zaken. 

Tijdens en na de lezing zal de kandidaat-notaris de tijd nemen om uw vragen te beantwoorden. De info begint om 14:00 uur, de grote zaal van Puyckendam is 13:30 uur open. De toegang is gratis en in de pauze wordt u een kopje koffie/thee aangeboden door de KBO. U bent van harte welkom.