Datum: 02-07-2020 - 15:14
09
mrt
'19
'Heel Duinrakkers Bakt' voor KiKa.
Geschreven door Kinderopvang Smallsteps De Duinrakkers

'Heel Duinrakkers Bakt' voor KiKa.

KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) heeft de maand maart uitgeroepen tot bakmaand met de actie 'Bakken voor KiKa'. Daarom gaat Kinderopvang Smallsteps De Duinrakkers de hele maand hard aan de slag om te bakken en geld in te zamelen voor dit goede doel. Door de verkoop van de met de kinderen gebakken koekjes, cupcake's, taarten en door de allerkleinste...

gemaakte knutselwerkjes hoopt men veel geld op te halen. Ook gaat de opvangbegeleiding met de BSO-kinderen nog langs de deur met een KiKa-collectebus.

Op donderdag 14 maart en maandag 25 maart zijn er twee grote verkoopdagen. In de centrale hal van Kinderopvang Smallsteps aan de Duin en Dal 1a staat er dan een kraam waar ouders, opa's, oma's en iedereen die wil allerlei zelfgemaakte lekkernijen kunnen kopen en dit onder het genot van kopje koffie of thee.

Ouders van het Kinderdagverblijf kunnen ook nog bieden op een door Sarina (onze bak-pmer) gemaakte taart. Voor de hoogste bieder maakt zij een mooie en overheerlijke 2-laags taart. We hopen op deze manier een mooi bedrag in te kunnen zamelen voor KiKa.