05
mrt
'19
Bryan Schouten 'Vrijwilliger van het jaar' bij de Keiebijters.
Geschreven door CV De Keiebijters

Bryan Schouten 'Vrijwilliger van het jaar' bij de Keiebijters.

Op maandag van carnaval vindt gewoontegetrouw al vele jaren de Boerenbruiloft plaats bij de Keiebijters. Op deze bijzondere middag waren weer vele cliënten, deelnemers en bewoners van Raamwerk, Rivierduinen, Philadelphia en 's Heeren Loo samen gekomen in de Feesthal voor een geweldige happening met veel muziek, plezier en boerenkool....

Uiteraard werd er, al dan niet met rolstoel, menig polonaise gelopen en was het een groot feest met optredens van verschillende artiesten. De Boerenbruiloft van de Keiebijters mocht zich dit jaar ook verheugen op hoog bezoek, burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld van de nieuwe Gemeente Noordwijk mocht op deze middag ook getuige zijn van een bijzondere huwelijksvoltrekking.

De uitreiking van 'De Duim' voor de 'Vrijwilliger van het jaar' vond halverwege deze middag plaats. Hierbij werd Bryan Schouten, zeer actieve vrijwilliger bij 's Heeren Loo in Noordwijk, op het podium uitgenodigd om deze trofee in ontvangst te mogen nemen. Deze zeer verdiende onderscheiding kreeg Bryan uit handen van Keiebijters-voorzitter Gerard Kuijpers, in het bijzijn van Prins Victorius, Prinses Fuchsia, het Boerenpaar en burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld.

'Vrijwilliger van het jaar' Bryan Schouten.

Bryan is een vrolijke en enthousiaste jongen. Hij is heel handig met computers en doet hier op zijn werk bij de Multimedia heel veel mooie dingen mee. Hij heeft voor de medewerkersdagen op ’s Heeren Loo in Noordwijk die wij jaarlijks hebben een babbelbox gemaakt, een programma op de computer waarbij medewerkers iets konden vertellen over de dagen.

Ook tijdens het winterfeest van ’s Heeren Loo heeft hij de babbelbox neergezet en konden cliënten, begeleiders en verwanten elkaar fijne feestdagen wensen. Deze komen wekelijks in het Bergh-journaal. Daarnaast monteert hij filmpjes voor en maakt items van verschillende activiteiten die hier plaatsvinden. Het Bergh-journaal is een wekelijks terugkerend programma waar hij ook verschillende items voor heeft bedacht en ontwikkeld.

Voor de afdeling vrije tijd en vrijwilligers organiseert Bryan bioscoopavonden, waarbij hij de nieuwste films laat zien. En als in een echte bioscoop inclusief voor-filmpjes en bioscoopreclames. Hij maakt van de reguliere filmavonden een heuse beleving.

Ook kan hij heel goed muziek draaien, hij is onze huis dj samen met nog een paar andere. Maar Bryan zorgt ook hierbij voor extra’s. Tijdens Halloween heeft hij met allerlei computertechnieken de hele sfeer van Halloween neergezet. Van filmpjes op schermen, tot mooie lichtshows.

Bryan is veelzijdig en creatief. En gaat ons in de toekomst zeker verrassen met veel mooie activiteiten en items voor ’s Heeren Loo in Noordwijk. Niet te vergeten is hij ook onze beweegster, vanuit de bewegingsafdeling kan je ook bij het Bergh-journaal je opgeven om de beweegster te ontmoeten. Samen ga je sporten en Bryan enthousiasmeert hiermee de deelnemers.

Foto Marc van der Molen. Kijk voor meer foto's bij deze hoffotograaf van de Keiebijters .