Datum: 03-06-2020 - 04:21
04
mrt
'19
Burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld getuige van een bijzondere huwelijksvoltrekking. (foto's)
Geschreven door CV De Keiebijters

Burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld getuige van een bijzondere huwelijksvoltrekking. (foto's)

Burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld van de Gemeente Noordwijk, was maandagmiddag van de carnaval getuige van een bijzondere huwelijksvoltrekking in Kokkerhout. In de Feesthal van de Keiebijters op het Bavo-terrein werd het in de onecht-huwelijk voltrokken van Boer Ton en Boerin Anja. Beide zijn woonachtig in het zorgpark van Willem van den Bergh 's Heeren Loo in Noordwijk....

en zijn nu tijdens de carnavalsdagen een gelukkig boerenhuwelijkspaar. Als dank voor haar aanwezigheid als getuige kreeg de burgemeester uit handen van Prins Victorius en Prinses Fuchsia een onderscheiding uitgereikt in de orde van de 'Kat en de Kei'.

Na het sluiten van het Boerenhuwelijk kregen de boerenbruiloftsgasten (cliënten van Raamwerk, Rivierduinen, Philadelphia en 's Heeren Loo) een bijzonder gezellig en muzikaal programma voorgeschoteld. Er waren optredens van de bekende zanger Alex (hij verzorgde een gratis optreden via een Facebook-actie), De Keietoeters, Die2 Feestzangers, een huis-DJ van Raamwerk en een aantal prachtige optredens van de dansmariekes.

De Boerenbruiloft werd natuurlijk afgesloten met de traditionele overheerlijke Boerenkoolmaaltijd. De burgemeester liet na afloop in een twitter-bericht haar waardering blijken naar al die vrijwilligers: "Vanmiddag aanwezig geweest op de Boerenbruiloft van de Keiebijters van St. Bavo in Noordwijkerhout/Noordwijk. Hulde aan alle vrijwilligers die honderden bewoners en cliënten een geweldige carnaval bezorgen."

Kijk voor meer foto's bij de Keiebijters hoffotograaf Marc van der Molen.