02
mrt
'19
Een Blik Op de carnavalsoptocht 2019 door Kokkerhout. (152 foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Een Blik Op de carnavalsoptocht 2019 door Kokkerhout. (152 foto's)

Onder toeziend oog van vele carnavalisten vond om 12.44 uur de overdracht plaats van de Kokkerhoutse sleutel bij het gemeentehuis. Voor de eerste keer in de carnavalsgeschiedenis zou de sleuteloverdracht niet meer gedaan worden door de burgemeester van Noordwijkerhout, want zoals u weet zijn we per 1 januari 2019 gefuseerd tot de nieuwe gemeente Noordwijk....

Maar ook de nieuwe (waarnemend) burgemeester van Noordwijk, mevrouw Jon Hermans-Vloedbeld, kon helaas geen ruimte vrijmaken in haar agenda om nu al de macht tijdens de carnavalsdagen over te geven aan Prins Blackjack. Wethouder Dennis Salman nam de honneurs waar en als een echte zorgboer overhandigde hij na de proeve van bekwaamheid de sleutel aan Prins Blackjack.

Het was ook dit jaar opnieuw een fantastische optocht met zeer veel mooie wagens en deelnemers die allerlei onderwerpen op de hak namen. Zo slingerde de optocht, onder gelukkig droge weersomstandigheden en soms zelfs een zonnetje, door Kokkerhout en was voor het massaal opgekomen publiek heerlijk genieten langs de kant van de weg. 

De foto's in de fotogalerij zijn van de redactie van BON, later volgen de foto's van de prijsuitreiking in De Schelft.

Foto's BON