01
mrt
'19
Senioren vieren uitbundig carnaval in een tot de laatste stoel bezette Schelft. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Senioren vieren uitbundig carnaval in een tot de laatste stoel bezette Schelft. (foto's)

De redactie van BON was vrijdagmiddag aanwezig op de seniorenmiddag van de Kaninefaaten in De Schelft. Een uitverkochte zaal met een zeer gevarieerd programma en een uitstekende verzorging met een drankje en een hapje. Voor de rond de 1200 aanwezige Kokkerhoutse senioren, waren dit de ingrediënten voor een super gezellige carnavalsmiddag in Kokkerhout...

Prins Blackjack had zijn Prinses Red Velvet een middagje vrijaf gegeven en zo stond hij met zijn eigen moeder Prinses Leny (Aartman) aan zijn zij op het podium. Zij kreeg als eerste een onderscheiding en een oorkonde uitgereikt en natuurlijk de drie zoenen van haar zoon Prins Blackjack.

Maar ook was er een onderscheiding voor Fred Cremer, oud-burgemeester Gerrit Goedhart en was er een prachtige bos bloemen voor Joke van den Berg. Al deze mensen werden hiermee bedankt voor hun bewezen diensten aan het Rijk der Kaninefaaten. Later op de middag was er een onderscheiding voor alle opa'en oma's van het jeugdprinsenpaar der Babyfaaten Prins Party en Prinses Showbizz.

Ook de nieuwe (waarnemend) burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld werd op het podium verwelkomd door een volle Schelft die allemaal uitbundig carnavalesk verkleed waren. Bij het zien van dit alles maakte de burgemeester haar excuus en gaf ze aan dat ze toch wel minimaal een boerenkieltje had kunnen aantrekken, maar uiteindelijk deed dat toch niet echt afbreuk aan de feestvreugde.

De carnavalsmiddag voor de senioren van Noordwijkerhout had een druk bezet en zeer gezellig programma, er waren veel optredens van onder andere de dansgardes der Kaninefaaten, het Kaninefaatenkoor, Gerrit Heen en Weer en nog veel meer....

Tijdens de seniorenmiddag zijn ook nog eens heel veel vrijwilligers m/v hard aan het werk om alle senioren van hun natje en een droogje te voorzien. Hulde aan al deze vrijwilligers!

Foto's BON.