Datum: 29-05-2020 - 06:18
05
mrt
'19
(Belasting)spreekuur KBO Noordwijkerhout in de Bibliotheek.
Geschreven door Bibliotheek Noordwijkerhout

(Belasting)spreekuur KBO Noordwijkerhout in de Bibliotheek.

Vanaf 1 maart kun je weer aangifte inkomstenbelasting doen. Kan je wel wat hulp gebruiken bij het doen van deze aangifte? Een expert die met je meekijkt of die jouw vragen kan beantwoorden. In maart en april helpen we je in de Bibliotheek Bollenstreek, vestiging Noordwijkerhout. Voor iedereen die in Noordwijkerhout woont, senior is en een vraag...

heeft over de belastingaangifte houdt seniorenorganisatie KBO Noordwijkerhout spreekuur in de bibliotheek. Op 29 maart, 5 april en 26 april van 14:00 tot 16.00 uur zijn de vrijwilligers van KBO Noordwijkerhout aanwezig in de Bibliotheek Bollenstreek, vestiging Noordwijkerhout aan de Herenweg 2.

Je kan dan vragen stellen en ook een afspraak maken met een belastinginvuller die bij jou thuis kan helpen bij het doen van belastingaangifte. Om van deze hulp gebruik te maken moet je een DigiD hebben en mag het inkomen niet hoger zijn dan € 35.000,- (alleenstaande) of € 50.000,- (voor gehuwden en samenwonenden).

Workshop met handige tips
Tijdens Koffie+ op 4 april van 10:30 tot 12:00 uur geeft fiscalist Tanja Verstelle tips voor het invullen van de belastingaangifte. Deze gratis workshop is ook in de bibliotheek in Noordwijkerhout.

Belastingaangifte doen in de bibliotheek
Iedereen kan in alle vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek gratis online de belastingaangifte invullen en printen met een veilige computer en internet.