Datum: 08-08-2020 - 07:30
26
feb
'19
ODI en HTIOS presenteren de klucht: Tante Bella’s Beautysalon.
Geschreven door Toneelverenigingen ODI en HTIOS

ODI en HTIOS presenteren de klucht: Tante Bella’s Beautysalon.

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart 2019 in De Schelft in Noordwijkerhout en op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart 2019 in De Muze in Noordwijk spelen Toneelvereniging ODI uit Noordwijkerhout en HTIOS uit Noordwijk een gezamenlijk klucht: Tante Bella’s Beautysalon, geschreven door Henk Roede en geregisseerd door Janneke van der Zalm en Peter van den Berg....

 

Het verhaal
Tante Bella, de tante van de bouwvakkende broers Berend en Albert Duursma is overleden. Berend en Albert hebben hier niet zo erg om gerouwd, want een goede band met deze tante hadden ze niet. Sterker nog: ze zijn eigenlijk wel blij met haar overlijden, want ze hebben nu tenminste een erfenis!

De erfenis bestaat uit een ietwat verpauperde beautysalon. Berend is ervan overtuigd dat deze schoonheidssalon met een likje verf en wat kleine aanpassingen voor goed geld te verkopen is. Maar tot de verkoop moet de beautysalon natuurlijk wel gewoon doordraaien. Berend en Albert zijn optimistisch.

Want hoe groot is het verschil nu helemaal tussen een likje verf en een likje crème? En gelukkig hebben ze stagiaire Suzan die hen uit de brand kan helpen, toch? Zo’n gemakkelijk klantenbestand blijkt tante Bella echter niet te hebben. De broers hebben hun handen vol aan mevrouw Van Dreuten, Dora Veendijk, Neeltje Bakker en Greet Ruiters.

En zijn de beide heren wel de enige erfgenamen? Al met al problemen genoeg die de meest absurde situaties veroorzaken. Tante Bella’s Beautysalon is een klucht in 3 bedrijven geschreven.

Kaarten voor de voorstellingen kunnen worden gereserveerd via www.toneelverenigingodi.nl of via www.demuze.nl en kaartjes voor De Schelft zijn ook verkrijgbaar bij Suzanne’s Feestshop en Wagenaar&van Halem in Noordwijkerhout, bij M-kappers in De Zilk en bij drogisterij Letschert in Hillegom. Aanvang van de voorstellingen is 20.00 uur.

Op zaterdagmiddag 23 maart 2019 om 14.00 uur spelen ODI en HTIOS speciaal voor senioren (65+) een middagvoorstelling in De Schelft. Kaarten voor deze voorstelling zijn niet nodig. U kunt zo naar binnen.

 

Foto PR.