Datum: 26-09-2020 - 10:59
22
feb
'19
Bollenstreek Reisgids nu ook in het Nederlands.
Geschreven door Bollenstreek Reisgids

Bollenstreek Reisgids nu ook in het Nederlands.

Vrijdag 22 februari verschijnt de Nederlandstalige Bollenstreek Reisgids geschreven door Marti van Beek. In april 2018 werd de Engelstalige editie gelanceerd. De Bollenstreek Reisgids is een zeer complete reisgids voor iedere toerist die de streek bezoekt, maar ook een mooi naslagwerk voor de bewoners van de Bollenstreek zelf. Bijna een jaar geleden werd de...

Engelstalige editie ´Travel Guide for the Dutch Flower Region & Keukenhof´ gelanceerd. De gids begint met een introductie en praktische informatie over zaken als openbaar vervoer, winkelen, evenementen, noodnummers en adressen van VVV kantoren.

Vervolgens wordt met behulp van kleurrijke sfeerfoto’s (afkomstig van meerdere fotografen uit de Bollenstreek) de geschiedenis en de bezienswaardigheden van de 6 gemeenten met in totaal 11 dorpen in de Bollenstreek beschreven.

Aansluitend staat bij ieder dorp een overzicht van de overnachtingsmogelijkheden en een overzicht van alle restaurants weergegeven. Daarna is een hoofdstuk gewijd aan de mooiste lentetuin ter wereld, Keukenhof.

Achterin de reisgids staat een schat aan informatie omtrent de activiteiten die je kunt ondernemen in Bollenstreek. Met o.a. een overzicht van alle musea en galerieën, zwembaden, maneges, jachthavens, casino’s, wellness centra en golfbanen. Ook adressen voor fiets, scooter- en solexverhuur ontbreken natuurlijk niet.

De gids wordt afgesloten met informatie over de natuurgebieden in de Bollenstreek, de duinen, bossen, parken en recreatieplassen en als laatste een overzichtskaart van de streek.

De reisgids is te verkrijgen bij de VVV kantoren in de Bollenstreek en op www.bollenstreek-reisgids.nl De Engelstalige editie is ook verkrijgbaar op Amazon.com.