Datum: 25-02-2021 - 03:48

23
feb
'19
Open dag bij Tespelduyn voor aanstormende horeca-talenten.
Geschreven door Landgoed & Golfbaan Tespelduyn

Open dag bij Tespelduyn voor aanstormende horeca-talenten.

Woensdag 27 februari opent Landgoed & Golfbaan Tespelduyn haar deuren voor aanstormende horeca-toppers vanaf 12 jaar. De open dag is vooral bedoeld voor jongeren die nog een studiekeuze moeten maken of nog twijfelen over hun keuze. Ook studenten die al een horecaopleiding volgen, zijn van harte welkom. Tijdens deze open dag zullen de studenten onder leiding van...

chef-kok Leo van Milt en restaurantmanager Joyce Nederstigt kennis maken met alle facetten van de horeca. De Zuid-Hollandse ROC's organiseren deze open dag samen met het bedrijfsleven onder de noemer ‘Proef de horeca en ontdek of het smaakt!’

Landgoed Tespelduyn heeft de afgelopen jaren een uitstekende naam opgebouwd. Niet alleen werden wonnen zij onlangs de 2e prijs voor beste horeca-locatie op een Nederlandse golfbaan, maar ook vinden er jaarlijks ca. 50 huwelijken plaats op de het landgoed.

Dat Tespelduyn een goede leerschool is blijkt uit de jarenlange succesvolle samenwerking met meerdere horeca-opleidingen uit de grote regio. Met veel vakmensen en meerdere leermeesters in huis heeft Tespelduyn zich in de loop der jaren bewezen als een uitstekend leerbedrijf.

“Onze ervaring, enthousiasme en liefde voor het vak overbrengen op aanstormende talenten, is het leukste wat er is”, aldus Joyce. Chef-kok Leo sluit zich daar bij aan: “Het proces van binnenkomst totdat de leerling weggaat, is ontzettend leuk om te begeleiden. Onze passie voor het vak brengen we dan ook graag over op de volgende generatie”.

Je kunt als leerling of student geheel vrijblijvend een kijkje achter de schermen nemen en vragen stellen over het horecavak en de diverse opleidingen. Natuurlijk mogen ouders, verzorgers en vrienden ook meekomen! Klik op de afbeelding voor meer informatie over Landgoed Tespelduyn.