Datum: 25-06-2021 - 16:18

21
feb
'19
Eerste beeld en planning woningbouw 'Landgoed in den Houte'.
Geschreven door Ontwikkelaar Landgoed in den Houte

Eerste beeld en planning woningbouw 'Landgoed in den Houte'.

Na het zachte winterweer ontluiken de eerste planten en bloemen alweer op het landgoed. Net als onze woningontwerpen! Momenteel zijn we druk bezig met onder meer de uitwerking van de woningen die in verkoop gaan en de voorbereiding van de informatiebijeenkomst die in het tweede kwartaal plaatsvindt. We kijken er naar uit om dan onze plannen met iedereen te delen....

Informatiebijeenkomst in het voorjaar
In het voorjaar organiseren we in het hoofdgebouw van de Sint Bavo een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden in de nieuwbouw. Op deze bijeenkomst krijg je meer informatie over de 82 woningen die in Fase 1 in verkoop gaan. 

Wij zijn heel enthousiast over de stijlvolle ontwerpen van de architect die passen bij de architectuur van de historische gebouwen op het landgoed. En we willen graag alvast een impressie met je delen. Er volgen uiteraard nog meer woningbeelden op de informatiebijeenkomst.

Planning
Om in verkoop te gaan willen we graag een onherroepelijk omgevingsplan. De procedure heeft enige vertraging opgelopen. Dit betekent dat we onze oorspronkelijke planning moeten aanpassen. Die ziet er nu als volgt uit:

Begin 2e kwartaal 2019:
Informatiebijeenkomst in de vorm van een sneakpreview op locatie. Op dat moment is er ook voor het eerst informatie over de koopwoningen in de vorm van artist impressions, plattegronden en prijsindicaties beschikbaar;
* 2e kwartaal 2019: start verkoop van de eerste woningen;
* 3e kwartaal 2019: start bouwrijp maken;
* Begin 2020: start bouw eerste woningen;
* Begin 2021: oplevering eerste woningen.

We houden je zo goed mogelijk op de hoogte maar vragen nog even geduld. Zodra er belangrijke ontwikkelingen zijn, maken we dit bekend via de website en sturen we iedereen in ons bestand een e-mail. We zien er naar uit je dit voorjaar persoonlijk op Landgoed in den Houte te ontmoeten. Tot dan!

Foto PR.