Datum: 02-07-2020 - 11:46
20
feb
'19
Boerenpaar veelvuldig op pad en Boerin Lot behaalt 'trekker-rijbewijs'. (foto's)
Geschreven door Getuigen Boerenpaar

Boerenpaar veelvuldig op pad en Boerin Lot behaalt 'trekker-rijbewijs'. (foto's)

Op uitnodiging van de basisschool De Prinsenhof heeft het Prinsenpaar en het Boerenpaar een bezoek gebracht aan hen. Het blijkt dat zij niet de enige Carnavalsparen zijn. Ook de Prinsenhof zelf heeft hun eigen Prinsenpaar en Boerenpaar gekozen. Prins Lars & Prinses Fenne en Boer Kay & Boerin Puck. Het blijkt dat het Prinsenpaar soms toch vervanging nodig heeft....

Nu weten de Kaninefaaten dat ze ook bij De Prinsenhof kunnen aankloppen. Na de diverse onderscheidingen, werd al snel een grootse kleurrijke lange polonaise gehouden op het schoolplein.

Boer Arie & Boerin Lot hadden nog een ander klusje. Boerin Lot is druk bezig met acties om geld in te zamelen voor de Alpe d’Huzes, waar zij samen met de Drinkebroeders begin juni naartoe gaat. Na het geslaagde Après-ski Feest, staat het volgende evenement alweer op de planning.

Eind maart organiseert zij samen met de andere teamleden een High Tea. Hiervoor is zij op zoek naar enige inspiratie en brengt een bezoek aan Brownies & DownieS. Boerin Lot heeft een aantal lekkernijen geproefd en natuurlijk gecheckt wat haar Boer ervan vindt. Wat een boer niet kent dat vreet hij niet. Gelukkig houdt Boer Arie wél van verrassende lekkernijen. Voldaan kan Boerin Lot weer verder met de organisatie.

Boerin Lot behaalt trekker-rijbewijs.
Vorige week heeft Boer Arie gecheckt of zijn Boerin wel voldoende taken in het boerenbedrijf kan vervullen. Enigszins noodzakelijk om te weten, nu zijn het Boerenhuwelijk instappen. Boerin Lot heeft dan wel trekker ervaring in de bonte optocht van Kokkerhout, meer het echte werk op de akkers van Boer Arie van Multiflora moet zij nog leren. 

Als vaste leverancier van Boer Arie van Multiflora komt Wout Hogervorst v.o.f. van de Schippersvaartweg graag lesgeven met de modernste stand van techniek, de Kubota M7172 met automatische besturing. Al snel blijkt dat Boerin Lot niet alleen met computers overweg kan, maar ook met het 12” touchscreen van deze trekker.

Volgens Andre Hogervorst is er op Valentijnsdag niets leuker voor een Boer dan met een nieuwe oranje trekker en Boerin Lot buiten te spelen.

Foto's PR.