Datum: 18-08-2022 - 00:49
20
feb
'19
Bloeiend team vrijwilligers VVV Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie BON

Bloeiend team vrijwilligers VVV Noordwijkerhout.

Ook in een roerige tijd waarin het allang niet meer vanzelfsprekend is dat mensen persoonlijk kunnen worden geholpen, zorgen de vele vrijwilligers van VVV Noordwijkerhout ervoor dat de winkel aan de Dorpsstraat 8 zes dagen per week geopend is. Elke bezoeker en bewoner kan hier terecht voor informatie, tips, adviezen en ook nog eens voor een origineel cadeau...

Annemieke Pennings, nieuwe vestigingsmanager van VVV Noordwijkerhout is super content met het team van vrijwilligers. Een team dat voor iedereen klaar staat en altijd gastvrij het dorp en de regio vertegenwoordigen. Afgelopen maand is er weer een enthousiast nieuwe vrijwilliger het team komen versterken. Welkom Marry Corel.

Foto van links naar rechts zittend: Marry Corel en Dicky Weijers. Staand: Annemieke Pennings, Gonnie van de Geest, John Florisson, Lidwien Heemskerk, Marly Hogervorst, Annemieke Duivenvoorden en Lida Disseldorp.

Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom bij VVV Noordwijkerhout. Wil je ook graag deel gaan uitmaken van dit leuke team? Kom naar VVV Noordwijkerhout en neem contact op met Annemieke Pennings, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0252-372096.

Foto PR.