Datum: 31-05-2020 - 15:05
19
feb
'19
Boerenbruidspaar op het pannenkoekenfeest van kinderkoor St. Victor. (foto's)
Geschreven door Getuigen Boerenpaar

Boerenbruidspaar op het pannenkoekenfeest van kinderkoor St. Victor. (foto's)

Maandagmiddag 18 februari was het een rumoerige kinderkoor-repetitie. Niet zo gek want de kinderen zouden na hun repetitie hun jaarlijkse pannenkoekenmaaltijd gaan krijgen. En daar bleef het niet alleen bij, want er zou “hoog” bezoek langs komen. Dus vol spanning zongen ze hun repetitietijd vol. Daarna met ze allen op naar het Victorhuis waar heerlijk...

zelfgebakken pannenkoeken klaarstonden om opgegeten te worden. Alle borden werden leeg gegeten. Alle pannenkoeken waren op. Na de pannenkoeken werd er door de jarige Suse getrakteerd op een lekker ijsje.

En toen begon de spanning te stijgen. Allemaal klaarstaan, want het bezoek was in aantocht. Boer Arie en boerin Lot kwamen de kinderen bezoeken. Twee dochters van boer Arie, Pien en Jet, zitten op het kinderkoor, dus het boerenbruidspaar wilden dit pannenkoekenfeest wel meevieren.

Ze werden binnen gehaald met een boog van hartjes en er werd uit volle borst “Lang zullen ze leven gezongen”. Toen mochten boer Arie en boerin Lot plaatsnemen op twee stoelen. Alle kinderen gingen om ze heen staan en toen werd er een speciaal voor het boerenbruidspaar geschreven lied gezongen.

Het boerenbruidspaar zat te stralen en luisterden met veel plezier naar het zingen van de kinderen. Na het lied kregen ze allebei hun eigen boerenmok van het kinderkoor. En als afsluiting werd er uiteraard nog de polonaise ingezet. Wat een feest was het!

Foto's PR.