Datum: 24-09-2020 - 23:50
22
feb
'19
Booking.com reikt 'Guest Review Award' uit aan Het Wapen van Noordwijkerhout en B&B De Raetskamer.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Booking.com reikt 'Guest Review Award' uit aan Het Wapen van Noordwijkerhout en B&B De Raetskamer.

Hotel Het Wapen van Noordwijkerhout in de Dorpsstraat en Bed & Breakfast De Raetskamer in de Schoolstraat hebben onlangs de 'Guest Review Award' mogen ontvangen van Booking.com, een van ‘s werelds meest vooraanstaande digitale reisplatforms. Deze 'Guest Review Award' is een beoordeling die gasten van de accommodatie middels een review...

geven en gebaseerd is op netheid, comfort, faciliteiten, locatie, personeel en de prijs-kwaliteit verhouding. Het gemiddelde beoordelingscijfer van minimaal 5 reviews over 2018, dient tussen de acht en tien te liggen en daar voldeden beide Noordwijkerhoutse overnachtingsgelegenheden met een flink aantal reviews ruimschoots aan. 

Hotel Het Wapen van Noordwijkerhout met een beoordelingscijfer van 8,8 en Bed & Breakfast De Raetskamer met een 9,2, deden beide accommodaties ruim aan de voorwaarden voor een goede beoordeling door gasten en ontvingen daarvoor de 'Guest Review Award 2018' van Booking.com.

Het is dus goed overnachten in Noordwijkerhout, u bent van harte welkom. Klik hier voor meer informatie op Booking.com of op de websites van beide accommodaties Hotel Het Wapen van Noordwijkerhout en Bed & Breakfast De Raetskamer.

Foto's BON,