Datum: 05-12-2021 - 00:02

   

18
feb
'19
Kunstenares Natacha Hulsebosch exposeert met tien werken in Novotel Schiphol-Airport. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Kunstenares Natacha Hulsebosch exposeert met tien werken in Novotel Schiphol-Airport. (foto's)

In een exquis gezelschap heeft onze plaatselijke kunstenares, Natacha Hulsebosch, in Novotel Schiphol-Airport te Hoofddorp op zondag 17 februari haar expositie ‘Mensch en Dier’ geopend. 'Schuttersgilde' (Nachtwacht) met zijn flinke afmetingen heeft een ereplaats gekregen in de lobby, terwijl de 9 overige werken van Natacha over de verschillende verdiepingen van het hotel zijn verspreid....

Het inmiddels bekende 'Parelmeisje' is ook één van de aanwezige topstukken. Queen's 'Freddy Mercury' en Michael Jackson met 'Foreverland' zijn ook prominent aanwezig evenals als Pixel ‘The office dog’. Ook de overige werken laten de veelzijdigheid van deze Noordwijkerhoutse artieste zien. Meer informatie kunt u vinden op www.booart.nl/natacha-hulsebosch. De expositie is te zien van februari tot en met juni 2019.

In 2013 werd het door Natacha ontworpen portret van Koningin Beatrix opgenomen in de expositie ’75 jaar Beatrix’ en getoond in Paleis Het Loo en Paleis Soestdijk. Het werk is daarna aangekocht door Jan des Bouvrie en opgenomen in zijn collectie.

Sinds 2001 heeft Natacha haar een eigen onderneming 'PIXIT Ontwerpstudio'. Voor zeer verschillende opdrachtgevers ontwerpt ze huisstijlen, offline en online communicatiemiddelen en verzorgt ze bedrijfs-, product- en portretfotografie.

Foto's PR.