Datum: 13-08-2020 - 01:19
18
feb
'19
Toegangskaarten seniorenmiddag Kaninefaaten.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Toegangskaarten seniorenmiddag Kaninefaaten.

Zoals ieder jaar begint ook het carnaval 2019, voor de Noordwijkerhoutse gemeenschap, op vrijdag met de Seniorenmiddag. Een feestmiddag voor de 55+ inwoners van het Kaninefaatenrijk georganiseerd door Carnavalsvereniging “De Kaninefaaten”. Op deze middag zal er een keur van artiesten optreden, zoals de jubilerende Hofkapel de Koetillers en de beide dansgardes van de Kaninefaaten...

Ook zijn er optredens van Colinda, de zangeres die in de jaren 80 – 90 grote hits had, en de zanger Johan Veugelers met zijn feestaccordeon. Natuurlijk is Prins Blackjack aanwezig. Wie hij als prinses naast zich zal hebben is nog een verrassing. De jeugdprins “Prins Party” en “Prinses Showbizz” zijn er met hun Raad van Elf. Kortom een middag die u niet mag missen.

Maar u heeft hier wel een gratis te verkrijgen kaart voor nodig. Bent u 55+, woont u in Noordwijkerhout en wilt u deze middag meemaken, kijk dan even in De Kaninefaat. Dit is het verenigingsblad van de Kaninefaaten die weer in heel Kokkerhout is verspreid.

Op bladzijde 45 vindt u een invulstrookje. Vul deze in en breng hem naar een van de onderstaande adressen. Of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt dit nog doen tot woensdag 20 februari 2019 en vol is vol. Wees er dus nog even snel bij.

Het strookje kan worden ingeleverd bij: Willem Geerlings (bouwlust 19), Siem Nulkes (Korenbloem 1), Aad van den Berg (prof. v. Eijsingastraat 11) of Vink Multimedia (Dorpsstraat 19a). De kaarten worden dan op naam en op tijd bij u persoonlijk afgegeven.  

Foto BON.