Datum: 19-05-2022 - 04:42
14
feb
'19
Wethouder Sjaak van den Berg verricht kick-off 'Sjors Sportief & Sjors Creatief' in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Sjors Sportief & Sjors Creatief

Wethouder Sjaak van den Berg verricht kick-off 'Sjors Sportief & Sjors Creatief' in Noordwijkerhout. (foto's)

Wethouder Sjaak van den Berg heeft donderdagmiddag 14 februari in aanwezigheid van de buurtsportcoaches, op het schoolplein van de St. Victorschool de kick-off gegeven van het leuke en kindvriendelijke sportstimuleringsprogramma 'Sjors Sportief & Sjors Creatief'. Alle basisschoolkinderen in Noordwijkerhout krijgen binnenkort het 'Sjors Sportief & Sjors Creatief' boekje...

op school uitgereikt. In het boekje worden diverse sportieve en creatieve activiteiten aangeboden. Het geeft de kinderen de kans om zich te oriënteren in diverse takken van sport en creativiteit zonder direct lid te hoeven worden. Op deze manier kunnen zij er achter komen welke sport of creatieve activiteit ze echt leuk vinden. De kinderen mogen zich voor meerdere sportieve of creatieve activiteiten inschrijven. 'Sjors Sportief & Sjors Creatief' loopt tot het einde van het schooljaar.

Ter promotie van het 'Sjors Sportief & Sjors Creatief' boekje werd voorafgaand een tekenwedstrijd gehouden op de basisscholen van Noordwijkerhout. Wethouder Sjaak van den Berg mocht op deze middag de winnaar feliciteren van de tekenwedstrijd, Karlijn van Zelst uit Groep 7b van de Victorschool. Haar tekening komt daarmee op het boekje van Sjors Sportief & Sjors Creatief te staan en de hele klas van Karlijn mag als winnaarsprijs een keer gratis gaan zwemmen in het zwembad van Optisport De Schelft.

Foto's BON.