Datum: 05-07-2020 - 21:33
14
feb
'19
Succesvolle Valentijns-workshop door KTS-leerlingen bij de Kletskop. (foto's)
Geschreven door De Kletskop

Succesvolle Valentijns-workshop door KTS-leerlingen bij de Kletskop. (foto's)

Op 13 februari j.l. heeft De Kletskop in samenwerking met de K.T.S. Voorhout een leerzame en zeer professionele Valentijns-Workshop gehouden in het Victorhuis van de St. Victorkerk in Noordwijkerhout. Een achttal leerlingen uit het vierde leerjaar vertoonden hun banketbakkerskwaliteiten onder leiding van vakdocent Sander Blom. In keurig verzorgde bakkers-outfits verspreidden...

de leerlingen zich over de zaal, om zo alle deelnemers stap voor stap te leren hoe een taart wordt opgemaakt en versierd tot Valentijnstaart.

Erg leerzaam en heel professioneel!
Iedereen heeft weer nieuwe kneepjes van het vak onder de knie gekregen en is in aanraking gekomen met de meest heerlijke ingrediënten, zoals Room-Suisse(Zwitserse Room), geroosterde amandelen uit de oven en vers bereide boter-creme, die samen met de luchtig gebakken biscuit-taartbodem, abrikozenjam en marsepein werd omgetoverd tot een heuse Valentijnstaart.

De leerlingen toonden heel veel vaardigheden en finesse en waren uitermate behulpzaam naar de deelnemers om met veel geduld en vakkennis tot de juiste resultaten te komen. Alle 50 deelnemers gingen dan ook naar huis met een prachtig en heerlijke naar eigen smaak gedecoreerde Valentijnstaart in doos met venster.

Niet alleen konden zij trots zijn op zichzelf, voor al ook waren zij trots op de leerlingen van de K.T.S die zich zo vol enthousiasme hebben ingezet om deze bijeenkomst tot een geslaagde Valentijn-Workshop te hebben doen leiden!

Werkgroep de Kletskop. 

Foto's Danique Vogels.