Datum: 25-01-2022 - 15:09

14
feb
'19
Kaartverkoop en programma Kaninefaaten. (De Schelft + Cafe van der Geest)
Geschreven door CV De Kaninefaaten

Kaartverkoop en programma Kaninefaaten. (De Schelft + Cafe van der Geest)

Nog maar enkele dagen en het feestgedruis barst los in Kokkerhout, want Carnaval staat weer voor de deur. De Kaninefaaten hebben weer vele feestjes op het programma staan!! Zoals je op de foto’s kan zien is er in de Residentie Van der Geest en in De Schelft weer van alles te beleven de komende tijd. Te beginnen met het Opwarmbal op zaterdag 23 februari in De Schelft....

met het Feestteam en de Partyfriex, maar ook de verschillende Feest Dj’s zoals DJ Robert den Brok, DJ Bas, DJ Patjoo, DJ Flow, DJ Martijn, de band The Euros en Bennie Solo zullen weer voor geweldige feesten zorgen.

De vaste voorverkoopavond voor al deze feesten is op woensdag 20 februari in De Schelft, Maandagsewetering 202, 2211 WV Noordwijkerhout.

Om 17.30 uur wordt gestart met het uitdelen van de nummertjes. Ook Sponsors, Leden van de Cv100 en Donateurs die geen kaarten via internet hebben gereserveerd dienen een nummer op te halen. Zorg dat je er bij bent en haal je kaarten in de voorverkoop.

Eventuele kaarten die na deze avond nog over zijn worden verkocht via de vaste verkoopkanalen Ton sur Ton in de Havenstraat en Vink Multimedia in de Dorpsstraat. Mis het niet, het gezelligste carnaval boven de rivieren!!