Datum: 13-07-2020 - 13:46
13
feb
'19
Boerenhoeven van Boer Arie en Boerin Lot gelijk al feestelijk versierd.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Boerenhoeven van Boer Arie en Boerin Lot gelijk al feestelijk versierd.

Ondanks dat het kersverse jubileum-Boerenpaar, Boer Arie en Boerin Lot, pas afgelopen zondagmiddag hun verloving aankondigde, laten de Boerengetuigen en de beide Boerenfamilies van het paar er geen gras(stro) overgroeien. Nog geen twee dagen na de verloving, zijn de beide oprijlanen van de Boerenhoeven van Boer Arie en Boerin Lot in de feestelijke strobalen gezet...

En ze zijn ook nog eens uitgedost met bloeiende bloembollen, die daarmee nu al het voorjaar aankondigen. En dat komt goed uit want de prille liefde die opbloeit tussen de Boer en Boerin, kan daarmee een dag voor Valentijnsdag voor flink wat verliefde vlinders gaan zorgen in de buikjes van het Boerenpaar.

Vanaf de twee boerenlandwegen Westeinde en Schippersvaartweg kunt u dus nu de beide feestelijk versierde Boerenhoeven herkenbaar zien liggen, waar Boer Arie en Boerin Lot in het dagelijks leven vertoeven.

Boeren-kerkmis
Het jubileumjaar van het 44ste Boerenpaar der Kaninefaaten zal natuurlijk uitbundig gevierd gaan worden. Te beginnen met zondag 17 februari 2019, dan is er om 10.00 uur in de St. Jozefkerk een Boeren-kerkmis. Heel Noordwijkerhout is hiervoor uitgenodigd. Aansluitend zullen oud-boerenparen met getuigen verzamelen in de Residentie Café van der Geest voor een gezellige boerenlunch.

Foto's PR.