Datum: 11-08-2020 - 20:51
12
feb
'19
Vijf jubilarissen bij Schietvereniging De Duinschutters.
Geschreven door SV De Duinschutters

Vijf jubilarissen bij Schietvereniging De Duinschutters.

Dat het verenigingsleven van Noordwijkerhout groot is mag wel blijken uit weer 2 leden die 40 jaar lid zijn van een vereniging. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van SV De Duinschutters werden Carl Verschoor en Peter van Trigt in het zonnetje gezet. Hun 40 jarige lidmaatschap van schietvereniging De Duinschutters is een actief lidmaatschap geweest, en dan niet alleen als schutters...

Carl en Peter zijn beide lange tijd bestuurslid geweest en hebben zich in die tijd actief ingezet voor de vereniging. Zij zaten ook in het bestuur dat het indertijd mogelijk heeft gemaakt dat er een eigen verenigingsgebouw kon worden gebouwd. Peter van Trigt zorgde daarna voor het onderhoud van het eigen verenigingsgebouw van SV De Duinschutters.

Nog steeds zijn beide actief als pistoolschutter en vertegenwoordigen zij de vereniging bij pistoolwedstrijden en is Peter van Trigt betrokken bij de organisatie daarvan. Hun 40-jarig lidmaatschap werd beloond met een speld, een oorkonde en bloemen.

Naast deze 40 jarige jubilarissen had de nieuwe voorzitter, Bart Looijestijn, van de schietvereniging ook nog de eer om drie 25-jarige jubilarissen in de bloemen te zetten. Hans Aartman, Martin van de Nouland en Simon de Wit hadden de eer om uit zijn handen een oorkonde en de bloemen te ontvangen.

De voorzitter bedankte Hans Janssen voor een periode van zo’n 12 jaar dat hij voorzitter is geweest van de vereniging en was blij dat hij als vice-voorzitter binnen het bestuur blijft.

Foto PR.