11
feb
'19
Voorspeelmiddag bij muziekvereniging De Harpe Davids. (foto's)
Geschreven door De Harpe Davids

Voorspeelmiddag bij muziekvereniging De Harpe Davids. (foto's)

Zondag 10 februari organiseerde muziekvereniging de Harpe Davids de voorspeelmiddag voor al haar leerlingen en de leerlingen Algemene Muzikale Vorming (AMV). De opleiding HDMusic4Kids is een speelse AMV cursus voor kinderen en deze middag hebben de leerlingen voor het eerst van zich laten horen. Het afgelopen jaar hebben zij kennis gemaakt met muziek en ook al veel geleerd...

Vele vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s waren hier getuige van. De leerlingen konden deze middag hun talent laten horen en maakten daar gebruik van. Dit leverde weer een zeer gevarieerd programma op. Allerlei muzikale interpretaties passeerden de revue. Er waren gezamenlijk optredens of er werd samen met hun docent gespeeld.

Deze voorspeelmiddag heeft het publiek maar ook de leden zelf een bijzonder gezellige middag bezorgd. Wil je ook een instrument leren bespelen, dan kan dat. Voor meer informatie over HDMusic4Kids, kijk dan op onze website www.harpedavidsnwh.nl of de facebookpagina. Opgeven voor AMV of muzieklessen kan ook, neem dan contact op met Marit Hogervorst, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.