10
feb
'19
Super gezellig Après Ski Feest Drinkebroeders zorgt voor topopbrengst 'Actie Alpe d’HuZes'. (foto's+filmpje)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Super gezellig Après Ski Feest Drinkebroeders zorgt voor topopbrengst 'Actie Alpe d’HuZes'. (foto's+filmpje)

Vele Noordwijkerhouters hebben vast wel eens mee gedaan met de carnavalsoptocht. Wellicht jaren geleden op de zogenoemde 'feestkar' of 'veilig' gemaskerd onder de paren. De Drinkebroeders doen komende carnaval voor de 33x mee met de grootste optocht boven de rivieren. In 1987 werd de 1e wagen gebouwd. Vanaf toen werd het ieder jaar mooier, groter en professioneler....

zoals Mossenest, Flintstones en Asterix & Obelix. Vanaf 2001 zijn wij overgestapt naar een loopgroep, maar nog altijd met iets van een klein wagentje erbij. Het begrip “ik ben naar de wagenbouw” zit als het ware bij een Drinkebroeder in het bloed. Naast lol, deelt deze vriendengroep ook lief en leed.

Samen kan je veel bereiken en wij willen in dit jubileumjaar dan ook samen veel geld ophalen voor het KWF Kankerbestrijding. De Drinkebroeders gaan 6 juni totaal 33x de berg de Alpe d’Huez op. Wij doen mee met de Alpe d’HuZes.

Tijdens het Festival 1 in De Schelft werd de kick-off gegeven en waren we present op de Lichtjesavond in het centrum van het dorp. Tot aan de carnaval staat er nog veel meer op het programma. Via Facebook kunt u ons volgen.

En ook op Blik Op Noordwijkerhout wordt u op de hoogte gehouden. Ons steunen mag natuurlijk ook direct, dit kan op onze team pagina: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Drinkebroeders

Vriendengroep de Drinkebroeders doet dit jaar mee aan het Alpe d’HuZes evenement. Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Après Ski Feest tbv Alpe d’HuZes een groot succes.
Op zaterdag 9 februari organiseerden de Drinkebroeders een heel gezellig Après Ski Feest in de winterse buitenlucht bij Como & Co aan het Oosterduinsemeer. De organisatie mazzelde met het weer, de harde wind kwam van een kant waarbij de gasten er het minst last van hadden. Droog weer, een wand van strobalen, een tent en de Après Ski kleding waar iedereen in gekleed was, zorgden er voor dat het buiten toch goed toeven was aan het Oosterduinsemeer.

De zangers Martijn Stam en Edwin de Goede en ook de DJ's Def & Bever traden belangeloos op voor het goede doel en maakten er een top-feessie van. Het eten en drinken werd uitstekend verzorgd door Como & Co daar aan het Oosterduinsemeer.

Aan het eind van deze super gezellige en geslaagde Après Ski middag/avond konden de Drinkebroeders aan de 325 aanwezige gasten meedelen, dat deze feestavond het fantastische bedrag van meer dan € 5000,- heeft opgebracht voor het goede doel van 'Alpe d’HuZes'. De Drinkebroeders bedanken dan ook iedereen die deze feestavond geweldig heeft doen slagen voor het goede doel.

Foto's en filmpje PR Drinkebroeders. Klik hier voor het filmpje.