08
feb
'19
Keietoeters geven muzikale hint bij TV-programma 'Wie Ben Ik?'. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Keietoeters geven muzikale hint bij TV-programma 'Wie Ben Ik?'. (foto's)

Onlangs brachten de Keietoeters een bezoek aan de Aalsmeerse televisiestudio’s om mee te werken aan het bekende RTL4 tv-programma 'Wie Ben Ik?'. Na een hartelijk ontvangst door de opnameleider kreeg het gezelschap een heuse eigen kleedkamer, compleet met witte bank en een afwezig bakje blauwe M&M’s. Hierna konden de Noordwijkerhoutse muzikanten...

meteen de repetities in en werd duidelijk wat de rol zou zijn van de blaaskapel. Bedoeling was om als aanwijzing/hint voor de kandidaat een stuk uit het liedje “glaasje op, laat je rijden” van de ooit bekende zanger Sjakie Schram ten gehore te brengen. Huis arrangeur Boris Weijers heeft speciaal voor de kapel dit nummer gearrangeerd.

Na een uitgebreide lunch gingen de opname van start die, door inbreng van teamcaptains Tijl Beckand en Ruben Nicolai, bij vlagen hilarisch waren. Mede dankzij de goede muzikale hint van de Keietoeters, kunnen wij verklappen dat het woord geraden wordt....

Dit bijzondere optreden zal niet de boeken in gaan als het langste optreden van de Keietoeters, maar gaf de toeteraars wel een leuke dag met een kijkje achter de schermen in de wondere wereld van televisieland. 

De uitzending is aanstaande zaterdag 9 februari om 22:00 uur op RTL4.

Wilt U de Keietoeters liever LIVE aan het werk zien, dan zijn er nog kaarten verkrijgbaar bij Suzanne’s Feestshop en Vink Multimedia voor de komende carnavalsfeesten in de feesthal van de Keiebijters, zie ook www.keiebijters.com.

Foto's PR.