07
feb
'19
Vrijwilligers gezocht voor het afnemen van vitaliteitstesten bij senioren.
Geschreven door Sportbedrijf Noordwijk

Vrijwilligers gezocht voor het afnemen van vitaliteitstesten bij senioren.

Het Sportbedrijf Noordwijk is, in opdracht van de gemeente Noordwijk, gestart met het project Max Vitaal. Max Vitaal is een project dat uit twee aspecten bestaat: een vitaliteitstest en een boekje waarin het aanbod op het gebied van sport, bewegen en culturele activiteiten in de gemeente is opgenomen. Met dit project willen de gemeente Noordwijk en het Sportbedrijf Noordwijk...

senioren motiveren om gezond te leven en hun gezondheid op peil te houden.

Voor de vitaliteitstest ontvangen senioren in de leeftijd van 65 t/m 75 jaar, woonachtig in de gemeente Noordwijk, een persoonlijke uitnodiging. Bij het uitvoeren van de vitaliteitstest zijn vrijwilligers nodig die het leuk vinden om senioren te begeleiden tijdens de testen.

Deze vrijwilligers motiveren de senioren voor de test, geven uitleg en begeleiden de senioren bij de uitvoering. Natuurlijk krijgen de vrijwilligers vooraf een instructie hoe dit in zijn werk gaat. De testen zijn gemakkelijk uit te voeren, dus iedereen kan als vrijwilliger meehelpen.

Vind jij het leuk om senioren te begeleiden tijdens de vitaliteitstesten? Wil jij een bijdrage leveren aan het project Max Vitaal? Of heb je nog vragen over het project en de rol van vrijwilliger? Neem dan contact op met de buurtsportcoaches van het Sportbedrijf Noordwijk via 06- 4564 5980 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.