Datum: 21-09-2020 - 17:32
05
feb
'19
Expositie schilderijen van Daniël Beijk in Munnekeweij.
Geschreven door Woonzorgcentrum Munnekeweij

Expositie schilderijen van Daniël Beijk in Munnekeweij.

Op dinsdagmorgen 5 februari heeft bij Munnekeweij een opening plaatsgevonden van de expositie van de heer Daniël Beijk geboren in Lisse. Al jong was hij bezig met tekenen, dat zijn de zwart/wit tekeningen. Na de lagere school heeft Daniël de L.T.S. banketbakkersopleiding gedaan in Haarlem en Amsterdam. Op ongeveer 19-jarige leeftijd werd hij opgeroepen voor militaire dienst...

waarna hij voor 4 jaar bijtekende om (als kok) wat te verdienen en heeft daar een schriftelijke cursus tekenen en schilderen gedaan, maar door overplaatsingen niet af kunnen maken. Na dienst is hij weer bij zijn vorige werkgever aan het werk gegaan als banketbakker.

Op zijn 61ste is Daniël door omstandigheden met vervroegd pensioen gegaan en is hij weer gaan schilderen omdat hij dit graag doet. Dit omdat hij in zijn werkbare periode daar weinig tijd voor had.

De expositie is ongeveer 3 maanden tijdens kantooruren te bezichtigen in Woonzorgcentrum Munnekeweij, Via Antiqua 25. Enkele van de schilderijen zijn te koop voor een klein bedrag van € 25,- per ingelijste en € 15,- voor een schilderij zonder lijst. 

Kom zeker langs!!

Foto's PR.