Datum: 02-06-2020 - 17:27
05
feb
'19
Laros Makelaardij viert 10-jarig jubileum 'Groot geworden, door klein te blijven'.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Laros Makelaardij viert 10-jarig jubileum 'Groot geworden, door klein te blijven'.

Dit jaar bestaat Laros Makelaardij 10 jaar. Wat ooit klein is begonnen, is in een decennium uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf, waar eigenaar Hans Laros met recht trots op is. Als zoon van een aannemer begon Hans Laros tien jaar geleden ook voor zichzelf met de aan- en verkoop van bestaande woningen. Allereerst opereerde hij vanuit het Hypotheekcentrum aan de Zeestraat...

te Noordwijkerhout. Inmiddels is het bedrijf al weer jaren gevestigd in een prachtig pand aan de Gieterij 56 te Noordwijkerhout. 

De start was lastig, omdat de woningmarkt volledig op slot zat. De laatste jaren loopt de verkoop uitstekend door het toegenomen consumentenvertrouwen. Echter, de verkoop van een woning blijft pure emotie, waarbij elke situatie om een andere aanpak vraagt.

Dan heb je een deskundige makelaar nodig die luistert naar jouw wensen, integer en betrouwbaar is én met beide benen op de grond staat. Dat is waar Laros Makelaardij al 10 jaar bekend om staat in de Bollenstreek. Een prestatie om trots op te zijn! 

Laros Makelaardij kunt u inschakelen voor de aan- of verkoop, de aan- of verhuur en taxaties van uw woning. Kijk voor meer informatie en het recente aanbod op www.larosmakelaardij.nl.