Datum: 21-02-2020 - 07:57
  
04
feb
'19
Dinsdag 5 februari de eerste rondetafelgesprekken nieuwe Gemeente Noordwijk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Dinsdag 5 februari de eerste rondetafelgesprekken nieuwe Gemeente Noordwijk.

Op dinsdag 5 februari 2019 om 20:00 uur vinden de eerste rondetafelgesprekken van de nieuwe Gemeente Noordwijk plaats. De locatie is Zorgpark Willem van den Bergh (Eat en Meet). Tijdens de Rondetafelgesprekken kunnen inwoners, bedrijven en verenigingen aanschuiven en aan raadsleden meegeven wat zij belangrijk vinden. De aanwezige raads- en commissieleden...

verzamelen zoveel mogelijk informatie om goed te kunnen controleren en om nieuw beleid voor de gemeente te maken. De rondetafelgesprekken zijn er om van u te horen wat er speelt en welke ideeën er zijn. Ze zijn daarom zoveel mogelijk op locatie, naar de plek waar het onderwerp ook echt speelt. De Raad Noordwijk nodigt u van harte uit.

U kunt inspreken over o.a. het Ondernemersfonds Noordwijk of project Parallel Boulevard, aanmelden kan tot dinsdag 5 februari 12.00 uur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kunt u presentaties volgen over de visie Zorgpark Willem van den Bergh en de stand van zaken groepsaanpak wijk Boerenburg Noordwijk. Wilt u meer informatie? Check dan de gehele agenda, klik hier.