02
feb
'19
Drinkebroeders 'Actie Alpe d’Huez': Après Ski Feest met Martijn Stam, Edwin de Goede, DJ's Def & Bever.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Drinkebroeders 'Actie Alpe d’Huez': Après Ski Feest met Martijn Stam, Edwin de Goede, DJ's Def & Bever.

Vele Noordwijkerhouters hebben vast wel eens mee gedaan met de carnavalsoptocht. Wellicht jaren geleden op de zogenoemde 'feestkar' of 'veilig' gemaskerd onder de paren. De Drinkebroeders doen komende carnaval voor de 33x mee met de grootste optocht boven de rivieren. In 1987 werd de 1e wagen gebouwd. Vanaf toen werd het ieder jaar mooier, groter en professioneler. Zoals Mossenest, Flintstones en Asterix & Obelix....

Vanaf 2001 zijn wij overgestapt naar een loopgroep, maar nog altijd met iets van een klein wagentje erbij. Het begrip “ik ben naar de wagenbouw” zit als het ware bij een Drinkebroeder in het bloed. Naast lol, deelt deze vriendengroep ook lief en leed.

Samen kan je veel bereiken en wij willen in dit jubileumjaar dan ook samen veel geld ophalen voor het KWF Kankerbestrijding. De Drinkebroeders gaan 6 juni totaal 33x de berg de Alpe d’Huez op. Wij doen mee met de Alpe d’HuZes.

Tijdens het Festival 1 in De Schelft werd de kick-off gegeven en waren we present op de Lichtjesavond in het centrum van het dorp. Tot aan de carnaval staat er nog veel meer op het programma. Via Facebook kunt u ons volgen.

En ook op Blik Op Noordwijkerhout wordt u op de hoogte gehouden. Ons steunen mag natuurlijk ook direct, dit kan op onze team pagina: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Drinkebroeders

Vriendengroep de Drinkebroeders doet dit jaar mee aan het Alpe d’HuZes evenement. Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Après Ski Feest tbv Alpe d’HuZes
Op 9 februari organiseren wij tussen 16:00 en 20:00 uur een Après Ski Feest tbv Alpe d’HuZes. Het feest wordt gehouden bij Como & Co aan het Oosterduinsemeer. Het wordt een werkelijk après ski feest met feest DJ’s en artiesten. Trek je skikleding aan, samen met een windscherm van strobalen en haardvuurtjes zal je het niet koud krijgen. Bij slecht weer en regen is het feest in een feesttent, maar de weersverwachting ziet er goed uit.

Een toegangskaartje voor het Apres Ski Feest is € 35,- dit is inclusief onbeperkt bier, wijn en frisdrank. Tevens is broodje braadworst en erwtensoep inbegrepen. Per toegangsbewijs hopen we € 15,- naar Stichting Alpe d’HuZes te kunnen overmaken. Dit is mogelijk omdat de artiesten en DJ’s kosteloos optreden en het licht en geluid is voor een zeer gereduceerd tarief beschikbaar gesteld. 

De laatste kaarten zijn beschikbaar bij Vink multimedia in de Dorpsstraat, WenSon Kadowinkel, en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto PR.