Datum: 13-08-2020 - 02:17
30
jan
'19
'T Opwarmbal 'Een weekje vooraf' met Het Feestteam en Partyfriex.
Geschreven door CV De Kaninefaaten

'T Opwarmbal 'Een weekje vooraf' met Het Feestteam en Partyfriex.

Het gaat weer beginnen in ons mooie Kokkerhout. Het hele dorp maakt zich weer klaar voor de komende Carnavalsfeesten. Te beginnen met het Opwarmbal op zaterdagavond 23 februari in De Prinsenzaal in De Schelft. Dit jaar met 2 topartiesten!! Het Feestteam bekend van hun hit “Shirt uit en zwaaien” en de Partyfriex bekend van hun kneiter van een hit “Ik wil zuipen”. Stan en Frank van het Feestteam...

hebben al meerdere keren de award voor “Beste feestact van Nederland” gewonnen en Tom en Bart van de Partyfriex hebben zelfs dit jaar nog de Buma award voor grootste feesthit gewonnen. De kaartverkoop van dit feest is al begonnen en het gaat hard, dus koop je kaarten bij Ton Sur Ton of bij Vink Multimedia.

Het thema van de avond is Tijdmachine, dus ben je 16 jaar of ouder stap mee in de tijdmachine en kom in je meest geweldige kostuum van toen of juist in je meest hilarische outfit van de toekomst!! Zorg dat je op tijd binnen bent, want aanvang artiesten is vanaf 22.00 uur. Voor meer informatie zie onze website www.kaninefaaten.nl.

Foto PR.