29
jan
'19
NLdoet 2019 zoekt klusaanbieders en vrijwilligers om deze klussen te klaren.
Geschreven door Oranje Fonds

NLdoet 2019 zoekt klusaanbieders en vrijwilligers om deze klussen te klaren.

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Klusaanbieders en vrijwilligers, om deze klussen te klaren, kunnen zich daarvoor aanmelden. Doe je mee?....

Voor vrijwilligers (tot nu toe twee klusaanbieders in Noordwijkerhout)
Wil je een dagje de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 15 en 16 maart 2019 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En het is nog gezellig ook! 

* Lees meer

Voor klusaanbieders (tot nu toe twee klusaanbieders in Noordwijkerhout)
Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, kinderboerderijen en voedselbanken opgelet! Dit is jullie kans om een grote klus te klaren, jullie organisatie te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven. Doe mee met NLdoet op 15 en 16 maart 2019! Aanmelden voor 2019 kan vanaf november 2018.

* Lees meer

Meedoen
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Terugblik 2018
Tijdens NLdoet op 9 en 10 maart 2018 gingen ruim 375.000 vrijwilligers aan de slag bij zo'n 9.800 activiteiten. Gemiddeld zetten deelnemers zich tijdens NLdoet vier uur lang in. Dit zorgde deze editie voor een recordaantal van rond de 1,5 miljoen uur extra vrijwillige inzet voor anderen!

Steun het vrijwilligerswerk
Voelt u zich betrokken bij onze samenleving? Wilt u naast NLdoet ook op een andere manier sociale projecten steunen? Vanaf 2 euro per maand bent u al Vriend van het Oranje Fonds!
* Steun het vrijwilligerswerk​

Foto's editie 2018 in Noordwijkerhout met logo BON. Laatste 2 foto's THV.