Datum: 19-05-2022 - 04:28
29
jan
'19
Voorstelviering voor 18 kinderen die de eerste communie gaan doen. (foto's)
Geschreven door St. Victorparochie

Voorstelviering voor 18 kinderen die de eerste communie gaan doen. (foto's)

Zondag 27 januari was er in de Victorkerk de voorstelviering voor 18 kinderen die de eerste communie gaan doen op zondag 19 mei. De kinderen presenteerden zich aan de mensen aan de hand van een thema, welke is gekozen door de 1e communiewerkgroep. Dit jaar brachten de kinderen een zelf geknutselde diamant mee. Deze is na de presentatie geplaatst in een fantastische schatkist...

Deze blijft in de kerk staan tot en met de 1e communieviering. Op de diamant staan ook 3 eigenschappen die bij de kinderen passen! Om de kinderen alvast kennis te laten maken met hoe de kindervieringen er aan toe gaan, werden ze actief betrokken in het geheel.

Er kwam een postbode (meester Paul) al bellend op de fiets de kerk in, hij had een brief en een boek bij zich. Pastor Owel ging voor in deze viering en deed met de kinderen een doorfluister spel om te kijken hoe goed verhalen door verteld kunnen worden. Natuurlijk zong het kinderkoor uit volle borst heel veel leuke en enthousiaste liedjes!

Kinderkoor op zoek naar dirigent.
Dit kinderkoor is nog steeds op zoek naar een dirigent. Tanja stopt na de laatste viering met het kinderkoor op zaterdag 6 juli. Kom eens kijken! (maandagmiddag 16-17 uur in de Victorkerk) of neem contant op met Tanja Klint (0252-377988).